امنیت غذا، سلامت و توسعه

نکات برگزیده مطلب
  • تدوین و گردآوری: علی رومی- شهریار دبیریان
  • ناشر: انتشارات طهورا
  • زبان: فارسی
  • رده بندی: 338/1955
  • تاریخ انتشار: 1395
  • تیراژ: 1000 نسخه
  • تعداد صفحات:119
  • شابک: 6-22-7733-600-978

امنیت غذایی پدیده‌ای پیجیده و چند بعدی و یکی از اهداف توسعه هزاره‌است که بسیاری از کشورهای جهان به تامین آن برای مرم کشورشان متعهد شده‌اند.
مفهوم امنیت غذایی در طول زمان تکامل پیدا کرده است که بخشی از آن مقدم بر تحولات فقر و بخشی موازی و مشابه آن است.
کتاب پیش رو با هدف تبیین مفهوم امنیت غذایی به نگارش درآمده‌است.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1975
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا