آزمونهای شیر و فرآوردههای آن
- مولف: دکتر گیتی کریم؛ دکتر خسرو محمدی؛ دکتر جلیل خندقی؛ دکتر هیوا کریمی درهآبی
- ناشر: دانشگاه تهران
- زبان: فارسی
- تعداد صفحات: 468
- نوبت چاپ: پنجم
- تاریخ انتشار: 1398
- قیمت: 550,000 ریال
- اندازه: وزيري
کتاب آزمونهای شیر و فرآوردههای آن، در ۲۹ فصل تدوین شده که با نمونهبرداری از شیر آغاز میشود و به آزمونهای مقدماتی شیرخام، فرآوردههای مایع و سایر فرآوردههای شیر میپردازد.
در انتها فصولی به کنترل محلولهای شوینده، آزمایشهای آب و فاضلاب اختصاص شده است.
در نگارش این کتاب سعی برآن بوده که تا حد امکان از روشهایی استفاده شود که در کشور قابل اجرا بوده و نیاز به کیتهای خارجی ندارد.
همچنین بسیاری از آزمونها قبل از این آزمایش و تجربه شدهاند.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران