آزمون‌های شیر و فرآورده‌های آن

نکات برگزیده مطلب
  • مولف: دکتر گیتی کریم؛ دکتر خسرو محمدی؛ دکتر جلیل خندقی؛ دکتر هیوا کریمی دره‌آبی
  • ناشر: دانشگاه تهران
  • زبان: فارسی
  • تعداد صفحات: 468
  • نوبت چاپ: پنجم
  • تاریخ انتشار: 1398
  • قیمت: 550,000 ریال
  • اندازه: وزيري

کتاب آزمون‌های شیر و فرآورده‌های آن، در ۲۹ فصل تدوین شده که با نمونه‌برداری از شیر آغاز می‌شود و به آزمون‌های مقدماتی شیرخام، فرآورده‌های مایع و سایر فرآورده‌های شیر می‌پردازد.
در انتها فصولی به کنترل محلول‌های شوینده، آزمایش‌های آب و فاضلاب اختصاص شده است.
در نگارش این کتاب سعی برآن بوده که تا حد امکان از روش‌هایی استفاده شود که در کشور قابل اجرا بوده و نیاز به کیت‌های خارجی ندارد.
همچنین بسیاری از آزمون‌ها قبل از این آزمایش و تجربه شده‌اند.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/1717
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا