کرههای خوشطعم پگاه
كره حیوانی يكی از مفیدترین و قديميترين محصولات لبنی و از نخستین روشهای مؤثر در نگهداری و حفظ اجزای چربی موجود در شیر است. توليد كره به زمانهاي قديم و حتي به دوران پیش از ميلاد مسيح برمیگردد که اين محصول را بهعنوان يك منبع غذايي انساني مصرف ميكردند.
کره، چربی حاصل از زدن خامه معمولی (شیرین) و یا خامه ترش (پرورده) است که بیش از ۸۰ درصد چربی، حداکثر ۱۶ درصد آب، ۴ درصد پروتئین و حدود ۲ درصد نمک دارد. خامهای که برای کرهگیری استفاده میشود بهطور معمول دارای ۳۵ تا ۴۲ درصد چربی شیر است.
توجه داشته باشید، وجود این محصول در سبد غذایی خانوادههایی که در طول روز فعالیت بدنی بالایی دارند، اهمیت زیادی دارد.
کرههای پگاه از سالمترین شیرهای خام و بدون هیچگونه اسانسی تولید میشود. کره سنّتی آن را از دست ندهید.