کشک کدو ایرانی

همان طور که می دانید، کشک از جمله یکی از مهم ترین غذاهای ایرانی می باشد که در سراسر استان ها تهیه می شود. معمولا برای پخت کشک از انواع حبوبات، سبزیجات و صیفی جات استفاده می شود. این موضوع بدان معنی است که مصرف کشک می تواند بر روی سلامتی شما تاثیرات مثبت داشته باشد. انواع مختلف کشک وجود دارد که هر کدام از آنها دارای ترکیبات خاص خود هستند. یکی از خوشمزه ترین آنها کشک کدو است. اگر دوست دارید با مواد مورد نیاز و طرز تهیه کشک کدو آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله از آشپزی ها همراهی کنید.

مشخصا اصلی ترین ماده ای که به جز کشک در این غذا استفاده می شود، کدو می باشد. دانشمندان باور دارند که کدو ارزش غذایی بالایی دارد و به همین دلیل بهتر است که آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. از جمله برخی از مهم ترین خواص کدو می توان به مواردی مانند تقویت دستگاه گوارشی، کاهش کلسترول بد بدن و جلوگیری از سرطان اشاره کرد. علاوه بر این، جالب است بدانید که طرز تهیه کشک کدو بسیار ساده است به طوری که هر کسی می تواند آن را به راحتی در خانه آماده کند.

مواد اولیه:


  • کدو سبز: ۸ عدد
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر داغ: به مقدار نیاز
  • نعناع داغ: به مقدار نیاز
  • کشک: ۱ پیمانه
  • مغز گردو: ۳۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه


۱نخستین کاری که برای تهیه این غذای خوشمزه باید انجام دهید این است که پیاز و سیر را خرد کرده و بعد آنها را سرخ کنید.


۲بعد از این که مواد بالا طلایی رنگ شدند، کدو ها را در یک ظرف جداگانه سرخ کنید و بعد آنها را با هم مخلوط کنید.


۳حالا در این مرحله باید ادویه ها، یعنی زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه را به کدو ها اضافه کنید.


۴صبر کنید تا آب کدوها تبخیر شود.


۵حالا کدو ها را بکوبید و بعد از این که نرم شدند، گردو و کشک را به آنها اضافه کنید.


۶کمی صبر کنید و دوباره کدو ها را در تابه تفت دهید.


۷حالا باز دوباره در این مرحله با آنها مقداری کشک اضافه کنید.


۸آخرین کاری که باید بکنید این است که همه مواد را ابتدا به خوبی هم بزنید و بعد آنها از روی گاز برداشته و بعد از خنک شدن میل کنید.


نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان ترکی


کشک کدو یک غذای سنگین به شمار می رود و به همین دلیل توصیه می شود که از آن به عنوان یک وعده اصلی در نهار و شام استفاده کنید. همچنین مصرف انواع چاشنی های های سنتی مانند آبغوره و غوره خشک همراه با این غذا می تواند انتخاب های هوشمندانه ای باشد.

منبع: سایت آشپزی ها

pegah.ir/r/1195
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا