خورشت فسنجان و کشک (تفرش)

خورش فسنجان و کشک یکی از غذاهای محلی تفرش است. خورش فسوجن کشک (فسنجان) تفرشی همان خورش فسنجان است که به گونه‌های مختلف در تفرش درست می‌شود. امروز قصد داریم طرز تهیه این خورشت را در فست فود به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد اولیه:


  • کشک: ۲ پیمانه
  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • مغز گردوی ساییده شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه


۱سینهٔ مرغ را به قطعات متوسط خرد نمایید و با پیاز رنده شده و چند حبه سیر، مقداری زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهید تا آب پیاز و مرغ بر چیده شود.


۲در این هنگام مغز گردوی پودر شده را ریخته، بعد از چند بار هم زدن، ۱ لیتر آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.


۳بعد از یک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملایم نمایید تا گردو به روغن بیافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ریش‌ریش پیدا کند.


۴خورش را در ظرف کشیده و با برنج سرو کنید.


نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان ترکی


در صورتی که خورش هنوز به روغن نیفتاده است و مرغ پخته است، بهتر است که مرغ را خارج نموده و اجازه دهید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود و سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نمایید.

منبع: سایت آشپزی ها

 

pegah.ir/r/1191
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا