تارت بستنی

تارت بستنی یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که خصوصا برای فصل ‌های گرم بسیار دلچسب می‌شود. از این دسر می‌توانید حتی به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم استفاده کنید.

مواد اولیه:


  • بستنی: یک پیمانه
  • کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر نان یا خمیر شیرینی: دو پیمانه
  • بادام هندی بو داده: برای تزئین

طرز تهیه


۱کره آب شده و یک پیمانه (نصف کل مقدار خمیر) خمیر نان (یا خمیر شیرینی) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی یک ورق فویل پهن کنید و کنار بگذارید.


۲یک پیمانه بستنی (نصف کل مقدار بستنی) را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید و آن را با بادام هندی بو داده شده که به خوبی خرد و ریز ریز شده است بپوشانید.


۳۱/۳روی بستنی و بادام‌ ها را بقیه خمیر نان بپوشانید و آن را به مدت ۲ ساعت، در فریزر قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.


۴پس از آن دوباره یک لایه بستنی روی دسر اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.


نکات تکمیلی تارت بستنی


برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی‌ ها را روی دسرتان بریزید. آن را به شکل قطعات مربع شکل بریده و سرو کنید.

pegah.ir/r/1129
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا