طرز تهیه کیک براونی

طعم جدیدی از کیک خانگی را تجربه کنید

طرز تهیه کیک با پودر کیک آماده یک گزینه‌ی مناسب برای وقتاییه که دلتون یه کیک فوری و خوشمزه می خواد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، پیش‌بینی اینکه چطور میشه لحظات خوشایند را با صرف کمترین هزینه و زمان مهمون خونه‌ها کرد، یکی از وظایف تولیدکننده‌هاست. علی الخصوص در پخت کیک خونگی، یک کیکی که ریسک خراب شدنش بسیار کمه و فقط با اضافه کردن تخم‌مرغ، شیر یا آب و روغن مایع به پودر کیک، بتونید سریع یه کیک خوشمزه ی خونگی درست کنید.
استفاده از پودرهای کیک آماده علاوه بر سرعت پخت با ریسک کم، یه مزیت دیگه هم داره و اون تنوع بالای این محصولاته. هر نوع طعم کیکی که بخواین درست کنید پودرش در بازار هست و تقریبا میشه گفت دیگه خیالتون راحته که کیکتون خوب و بی‌نقص میشه.
در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله با پودر کیک آماده‌ی پگاه یک کیک براونی خوشمزه تهیه کنین.

مواد اولیه:


پودر کیک براونی پگاه: یک بسته
تخم‌مرغ: سه عدد
روغن: یک دوم پیمانه
شیر یا آب ولرم: دو سوم پیمانه

   

طرز تهیه


۱ تخم‌مرغ‌ها رو در ظرفی شکسته خوب هم می‌زنیم. هم زدن در یک جهت باشه تا کیک ما خوب پف کرده بافتی عالی داشته باشه.

۲ شیر و روغن رو به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده مجددا با همزن برقی خوب هم می‌زنیم.

۳ پودر کیک آماده رو به مواد اضافه می‌کنیم. با قاشق یا همزن دستی در یک جهت مواد رو هم می‌زنیم در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

۴ کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کرده یا با کاغذ روغنی کف ظرف را می‌پوشونیم. مایع کیک رو داخل قالب ریخته و قالب را چند بار آرام به زمین می‌کوبیم تا هوای اضافیش خارج بشه.

۵ قالب را در طبقه‌ی وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دما ی ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن کردیم، قرار می‌دیم. در فر رو بسته و چهل دقیقه زمان می‌دیم تا کیک خوب پخته بشه.

۶ بعد از سی دقیقه می‌تونیم در فر رو باز کرده و پخته شدن کیک رو چک کنیم. اگه کناره های کیک طلایی شده بود و خلال دندان یا چنگالی که در کیک می‌زنیم تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته شده. در غیر این صورت در فر رو بسته و مجددا ده الی پانزده دقیقه صبر می‌کنیم تا کیک پخته شه. هرگز زودتر از سی دقیقه در فر رو باز نکنین چون پف کیک می‌خوابه.

۷ پس از سرد شدن، کیک رو از قالب خارج کرده، برش می‌زنیم. می‌تونید با خامه، سس شکلات، پودر قند و … کیک رو تزیین کنین.

نکات تکمیلی کیک براونی


وقتی از پودر کیک آماده استفاده می‌کنین نیازی نیست موقع اضافه کردن شیر، تخم‌مرغ و روغن مواد رو زیاد هم بزنین.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1994
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا