طرز تهیه مرغ خامه‌ای یک غذای ایتالیایی زود پخت

مزه این غذا را هرگز فراموش نمی کنید

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، خامه از جمله فرآورده‌های لبنی و تامین کننده بخشی از انرژی مورد نیاز بدن است. خامه انرژی بالایی دارد و در گروه چربی‌ها قرار گرفته است. مواد غذایی موجود در خامه همانند شیر است. میزان ویتامین « A » در خامه با ۱۰ درصد چربی، دو تا سه برابر بیشتر از شیر کامل است.
مرغ خامه ای غذایی ایتالیایی است که براحتی با سینه مرغ، خامه و قارچ آماده می شود. می توانید آن را با نان باگت، به صورت ساندویچ یا با برنج، سبزیجات و بهتر از همه این‌ها، با سیب‌زمینی تنوری سرو کنید.

مواد اولیه:


سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
آرد: ۲۰ گرم
آب مرغ: ۲ پیمانه
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ½ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه


۱ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.

۲در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود. در ادامه تکه های قارچ را داخل تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.

۳در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

۴در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید.

۵در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کنید. سپس اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد.


نکات تکمیلی مرغ خامه ای


مرغ خامه ای جزو غذای ملل – ایتالیایی و  زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه است.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1397
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن