طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

با طرزپخت یک پیش غذای لذیذ آشنا شوید:

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، بورانی از جمله انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه هستند که تنوع بسیار دارند و هر شخص با توجه به سلیقه‌اش می‌تواند نوعی از آن را در وعده‌های غذایی متفاوت سرو کند. بورانی‌ها، جزو خانواده سالادها به حساب می‌آید با این تفاوت که سس آن ماست است یعنی از ترکیب ماست با یک یا چند نوع از سبزیجات تازه تهیه می شوند که علاوه بر طعم خوبشان بسیار مقوی و سالم هستند و میان‌وعده یا پیش‌غذایی سبک و کم‌کالری به شمار می آیند. از جمله بورانی‌ها، بورانی بادمجان یا همان ماست و بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین بورانی‌ها است و البته روش تهیه ساده ای دارد.
ماست نیز مانند بقیه هم گروه‌های خود منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، ویتامین‌های گروه B مانند ریبو فلاوین، اسید پانتوتنیک و روی است. کلسیم موجود در ماست، در حفظ سلامت سلول‌های روده‌ای نیز مفید است.

مواد اولیه:


بادمجان: دو عدد
ماست: نیم کیلو
نمک و فلفل و پودر موسیر: به میزان کافی

طرز تهیه


۱ بادمجان را روی منقل یا گاز کباب کنید تا پوستش بسوزد و بوی دود بگیرد.

۲ بعد پوستش را بگیرید و حسابی آن را بکوبید تا نرم شود.

۳ بامجان دودی له شده را با ماست مخلوط کنید و با پودر سیر، نمک و  به آن طعم دهید.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1479
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن