دیپ ماست و خیار یک پیش غذای سرد و خنک ایرانی

مواد لازم برای ۴ نفر:


  • ماست غلیظ محلی یا چکیده: ۴ پیمانه
  • خیار خرد شده : ۲ پیمانه ، نگینی درشت
  • نعناع خشک: ۲ قاشق چایخوری
  • گل سرخ خشک: ۱ قاشق چایخوری
  • کشمش: ۱/۲ پیمانه ( سیاه بهتر است )
  • گردو: ۱/۲ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه


۱ابتدا خیار را به صورت مربع ‌های کوچک یا همان نگینی ریز درآورید. میزان خرد بودن آن دست شماست، اما اگر کمی درشت ‌تر باشد ظاهر آن زیباتر شده و در ماست خیار بیشتر مشخص می‌شود.


۲نمک، فلفل و نعناع خشک را به آن‌ ها اضافه کرده و مخلوط کنید . لازم به ذکر است که بهتر است وسط خیار را جدا کنید تا آب نیندازد.


۳ ماست را به خیار ‌ها افزوده و خوب ترکیب کنید. بعد گردو و کشمش را هم به این ترکیب اضافه کنید.


۴. ۳۰ دقیقه قبل از سرو آن را در یخچال خنک کنید سپس سرو کنید. می‌توانید آن را در کاسه‌ای بزرگ در وسط میز بگذارید یا آن را در کاسه‌ های جداگانه کشیده و با نان پیتا، چیپس، نان خشک یا نان لواش برشته مصرف کرد.

pegah.ir/r/1217
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا