بورانی اسفناج

آشپزی ایرانی انواع مختلفی پیش غذا دارد که بورانی هم یکی از محبوبترین آنهاست. این پیش غذا خوشمزه ، آسان و کاملا اعتیادآور است. بورانی در واقع همان دیپ ماست و اسفناج است و یک همراه غذای سرد و خوشمزه است. اگر به آن سیر اضافه کنید طعم بهتری خواهد داشت. البته بورانی در واقع پیش غذایی ست که از ماست و سبزیجات درست می‌شود. یعنی با بادمجان، کدو سبز، اسفناج و بسیاری از سبزیجات دیگر می‌توان بورانی درست کرد.

مواد اولیه برای ۴ نفر:


  • اسفناج جوان: ۶ پیمانه
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • ماست چکیده : ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل : برای مزه

طرز تهیه


۱یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک را روی گاز با حرارت متوسط بگذارید. اسفناج ‌ها را بدون اینکه خرد کنید داخل قابلمه بریزید. بگذارید گرم شوند تا زمانی که نرم شوند و آب اضافی آن ‌ها خارج شود.


۲وقتی اسفناج نرم شد، سیر رنده را افزوده و بهم بزنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید یا تا زمانی که آب اضافی آن بخار شود.


۳ ماست، اسفناج و سیر را داخل کاسه مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد. آن را با نان لواش یا نان خشک و یا چیپس سرو کنید.

 

pegah.ir/r/1135
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا