با دستور پخت یک پیش غذای محبوب آشنا شوید

طرز تهیه سوپ شیر

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، سوپ شیر یکی از انواع سوپ‌های پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است که بعنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود.این سوپ از جمله سوپ‌های خوشمزه ایست که علاوه بر محبوبیت درمیان بزرگترها در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.

سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامینها، غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب می شود. این سوپ با ساده ترین مواد اولیه و هزینه کمی تهیه می شود.
سوپ شیر بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود ولی شما می توانید این سوپ خوشمزه را بعنوان یک غذای کامل و مقوی برای خانواده آماده کنید.

مواد اولیه:


  • سینه مرغ: یک عدد
  • جو پرک:۱۰۰ گرم
  • هویچ متوسط: ۱ عدد
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • شیر: ۵۰۰ سی سی ( نیم لیتر )
  • آبلیمو: ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز متوسط:۱ عدد
  • روغن مایع:به اندازه کافی
  • جعفری خرد شده:۱ قاشق غذاخوری
  • نمک،زردچوبه و فلفل سیاه:به اندازه کافی

طرز تهیه


۱ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که زردچوبه کاملا با پیاز یکدست شود. در مرحله بعدی سینه مرغ را پس از شستشو به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

۲حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس به صورت ریش ریش ریز خرد کنید.

۳هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید. پس از خرد کردن هویج آنرا به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا جو پرک لعاب بیندازد، جو پرک حدود دو ساعت باید روی حرارت بماند تا لعاب بیندازد.
نکته مهم در این مرحله این است که جو پرک سریع به ته قابلمه می چسبد، پس هر چند دقیقه یک بار جو پرک را هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت مرغ ریش ریش را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید شیر به خورد مواد برود.

۴قارچ را به صورت دلخواه خرد کنید ( برای زیباتر شدن سوپ بهتر است به صورت ورقه ای خرد کنید ) و با مقداری روغن در یک تابه کوچک تفت دهید تا قارچ نرم شود. آبلیمو را هم در این مرحله به قارچ اضافه کنید تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.
پس از اینکه قارچ را تفت دادید و نرم شد آنرا به قابلمه سوپ اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل سوپ را اندازه گیری کنید و در صورت کمبود نمک یا فلفل سیاه اضافه کنید. اگر می خواهید سوپ خیلی غلیط نباشد آنرا پس از چند قُل از روی حرارت بردارید.

۵پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری بکشید و با جعفری خرد شده تزئین کنید. اگر مشکلی با کالری و چربی خامه ندارید می توانید کمی خامه هم به سوپ اضافه کنید.


نکات تکمیلی سوپ شیر


در صورتی که می خواهید سوپ شیر را با خامه سرو کنید زمانی که سوپ را از روی حرارت برداشتید به اندازه یک تا ۲ قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خامه با سوپ یکدست شود. اضافه کردن خامه باعث می شود کالری سوپ بالا برود ولی طعم آنرا خیلی خوشمزه تر می کند.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/r/1298
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا