تقویت سیستم ایمنی بدن با بستنی
لذت تهیه بستنی وانیلی را تجربه کنید
بستنی نوعی فرآورده لبنی تخمیرشده است. فرآوردههای تخمیری باعث تقویت سیستم گوارشی و تنفسی در مقابل عفونتها میشود .
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، فواید بستنی شاید بیشتر از چیزی باشد که ما فکر میکنیم. بستنی محصول لبنی است که با داشتن مواد مغذی بالا اثرات سلامتیبخش زیادی دارد. پایه اولیه بستنی، شیر و خامه است که دارای کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین، ویتامین A و ویتامین D هستند.
تقویت سیستم ایمنی
یکی از فواید بستنی که شاید تصورش را نمیکردید، تقویت سیستم ایمنی بدن است. بستنی نوعی فرآورده لبنی تخمیرشده است. فرآوردههای تخمیری باعث تقویت سیستم گوارشی و تنفسی در مقابل عفونتها میشود. هرچه سیستم گوارش و سیستم تنفسی قویتر باشد، ایمنی بدن هم بالاتر میرود.
حالا وقت آن است تا لذت تهیه بستنی وانیلی را تجربه کنید .
مواد اولیه:
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۵۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
زرده تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
وانیل به مقدار لارم
طرز تهیه
۱ابتدا شیر را با وانیل روی حرارت ملایم جوش می آوریم. سپس آن را برداشته و می گذاریم تا ولرم شود.
۲ تخم مرغ و زرده را با شکر می زنیم تا سفید و کف مانند شود و کم کم روی شیر می ریزیم.
۳ مایه را روی حرارت کم قرار داده و هم می زنیم تا کمی غلیظ و سپس خنک شود.
۴ خامه را کمی زده و آهسته با مایه مخلوط می کنیم و در ظرف بستنی زنی می ریزیم.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران