parallax background

پنیر پاستوریزه سین بیوتیک

سین بیوتیک ها ترکیبی از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها هستند .پری بیوتیک ها سبب افزایش زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دستگاه گوارش می شوند.

واحد محصول نوع بسته بندي تاریخ مصرف تعداد در بسته بندی وزن درصد چربی
لیوان کارتن 60 روز 12 400 گرم حداقل 4-

چه غذاهایی با این محصول میشه پخت؟


 

1 1. زنده مانی باکتری های پروبیوتیک تا پایان زمان نگهداری
2. متعادل نمودن فلور میکروبی روده بدلیل وجود باکتریهای پروبیوتیک
3. جلوگیری از یبوست بدلیل بالابودن فیبر این محصول
4. کاهش میزان کلسترول مضر وافزایش کلسترول مفید
5. جلوگیری از بروز برخی بیماریهای عفونی و مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن بدلیل وجود باکتریهای مفید پروبیوتیک