نام : شیر خشک پر چرب   

پروانه ساخت :

پروانه استاندارد : ۶۹۵۹

ویژگیهای فیزیکی :

 رنگ : سفید مایل به خامه ایو عاری از هر گونه رنگ زرد و یا رنگ غیر طبیعی

بافت : دارای ذرات یکنواخت و عاری از کلوخه و هر گونه توده های متراکم وچسبیده

عطر وطعم : عطر وطعم طبیعی شیر بوده  و عاری از طعم تند و فلزی و صابونی وغیر طبیعی

ویژگیهای شیمیایی :

 رطوبت  :حداکثر ۵ درصد

چربی :حداکثر۳۲  درصد

اسیدیته  :حداکثر  ۱۶/۰ برحسب اسید لاکتیک

پروتئین :حداقل ۲۵ درصد

ماده خشک :حداقل ۹۵ درصد

ویژگیهای میکروبی :

 کلی فرم :حداکثر ۱۰ عدد در یک گرم

اشرشیا کلی :منفی در یک گرم

توتال کانت :حداکثر ۵۰۰۰۰ عدد در یک گرم

استافیلو کوک :در ۱ گرم  منفی

سالمونلا :در ۱۰۰ گرم منفی

کپک ومخمر :حداکثر ۱۰۰ عدد در ۱ گرم

بسته بندی : بسته بندی کاغذ چند لایه با آستر پلی اتیلن  غیر قابل نفوذ در مقابل چربی و رطوبت  در اوزان ۲۵ کیلوئی

  شرایط نگهداری :

در دما ی خنک وخشک  ( پایین تر از ۲۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۶۵ درصد )

زمان ماندگاری :

حداکثر ۱۲ ماه

جدول ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم :

 انرژی :۵۰۰ کیلو کالری

پروتئین :۲۵ گرم

چربی  :۳۲ گرم

کربوهیدرات :۲۸  گرم

کلسیم :۱۲۵۷ میلی گرم

فسفر :۹۶۸ میلی گرم

شرکت های تولید کننده : شرکتهای شیر پاستوریزه تهران و اصفهان وخراسان و گلستان