روند تولید محصولات پگاه بررسی شد

برگزاری آنلاین پنجاه و هفتمین جلسه «کمیته لانچ»

پنجاه وهفتمین جلسه کمیته لانچ به صورت ویدئو کنفرانس برگزار وبررسی پیشنهادها و ایده های توسعه محصولات جدید انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در این جلسه نتایج تحقیقات بازار در خصوص ماست جرسی پگاه اصفهان،پنیر لبنه الماسی پگاه فارس و پنیر کوزه زیره ای پگاه آذربایجان غربی نیز ارائه و تصمیم گیری شد.

در این جلسه، تغییر بسته‌بندی پنیر پروبیوتیک، درخواست کاهش وزن ماست پگاه خراسان طرح و اعلام نظر نهایی شد.

گفتنی است، جلسه هفتگی «کمیته لانچ» در راستای ساماندهی تولید محصولات شرکت صنایع شیر ایران به طور منظم برگزار و مصوبات به صورت رسمی ابلاغ خواهد شد.

pegah.ir/n/13198
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن