در قالب بررسی روند برداشت جو علوفه‌ای مزارع مطرح شد:

ارتقای ارزش غذایی خوراک دام در کشت و صنعت پگاه همدان

روند برداشت و سیلو کردن جو علوفه‌ای خوراک دام در مزارع کشت و صنعت همدان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران ( پگاه )، جعفر خلیلی مدیر عامل کشت و صنعت همدان دراین بازدید با بررسی نحوه برداشت و سیلو کردن جو علوفه ای خوراک دام مزارع شهرستان فامنین گفت: اجرای صحیح دستور العمل ها موضوع مهمی است که باعث می شود ارزش غذایی خوراک دام ارتقا یابد.

وی ادامه داد: این ارتقا می‌تواند در کیفیت محصول شیر خود را نشان دهد و از این جهت در سلامت محوری و ارتقای ارزش غذایی محصولات پگاه موثر خواهد بود.

او تاکید کرد: موضوع مهم دیگر در این حوزه آن است که کشت اینگونه محصولات زارعی، در تأمین به موقع علوفه با قیمت مناسب بسیار موثر است .

گفتنی است در این بازدید مدیر تولید و مدیر فنی کشت وصنعت پگاه همدان نیز حضور داشتند.

pegah.ir/n/10461
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن