شیرهای خوشمزه پگاه

نخستین شیر پاستوریزه کشور در شیشه‌های یک‌دوم و یک‌چهارم لیتری در شرکت صنایع شیر ایران تولید شد و هنوز هم نوستالژی شیرهای شیشه‌ای پس از گذشت 7دهه در خاطره مردم ماندگار است و مصرف‌کنندگان با مزه و طعم شیرهای پگاه آشنا هستند.
اکنون شیر پاستوریزه پگاه در بسته‌بندی پاکتی، بطری (شیشه وPET) و پری‌پک (پلاستیک چندلایه) با درصد چربی‌ کم، نیم‌چرب و پرچرب از بهترین و مرغوب‌ترین شیرهای خام تولید شده در دامداری‌های مدرن و صنعتی زیر نظر دامپزشکان و متخصصان صنایع غذایی تهیه می‌شود.
پگاه، شیرهای دریافتی را با سه روش پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل، پردازش و ضمن حفظ ارزش غذایی محصول، به کمک شبکه گسترده یخچالدار در بهترین شرایط ممکن به دست مصرف‌کنندگان می‌رساند.
مراقب باشید محصولات لبنی پاستوریزه و فراپاستوریزه باید از ابتدای تولید تا لحظه مصرف در شرایط دمایی مناسب (6-4 درجه سانتیگراد) نگهداری شود.