کشک‌های طلایی پگاه

آش رشته ایرانی ناخودآگاه شما را به یاد کشک می‌اندازد و کشک و آش ترکیب جدانشدنی از یکدیگرند ولی کشک به‌تنهایی هم یک غذای کامل است و از آن برای پخت و طبخ غذاهای مختلف ایرانی در نقاط مختلف کشور استفاده می‌شود.
این فرآورده لبنی یکی از محصولات پرمصرف سبد خانوار ایرانی است که مانند دوغ، بیشتر در ایران تولید و به مصرف می‌رسد. کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که با روش جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره‌گیری باقی ‌‌مانده و یا از ماست بدون چربی تهیه می‌‌شود.
شرکت صنایع شیر ایران، کشک‌های تولیدی خود را در وزن‌ها، بسته‌بندی‎ها و طعم‌های متنوع و مختلف به بازار عرضه می‌کند و به‌تازگی نیز کشک سیستانی را که از کشک‌های مخصوص، مقوی و مغزی پگاه است به مردم تقدیم کرده است.