خامه‌های صورتی پگاه

یکی از محصولات شاخص پگاه، خامه صورتی است.
در گذشته به لایه سبک چربی‌ای که به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شد، سرشیر یا خامه می‌گفتند اما امروزه با استفاده از روش سانتریفیوژ و به‌وسیله دستگاه سپراتور، چربی از دیگر اجزای شیر جدا می‌شود. خامه را می‌توان به صورت پودر با شبکه حمل‌ونقل به نقاط دوردست داخل و خارج از کشور فرستاد.
خامه‌ها در حالت عادی به‌طور تقریبی 80درصد چربی دارند و در سه مدل پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل تولید و از نظر طعم به دو گروه ساده و طعم‌دار (تیرامیسو، شکلاتی، پسته و…) دسته‌بندی می‌شوند.
به‌تازگی خامه‌های سبک و کم‌چرب با حدود 60درصد چربی تولید و روانه بازار شده است. کمتر خانواده ایرانی را می‌توان یافت که حتی برای یکبار طعم و مزه‌ی خامه صورتی پگاه را امتحان نکرده باشد.