کره های خوش طعم پگاه

كره حیوانی يكي از مفید ترین و قديمي‌ترين محصولات لبنی است که از جمله روش‌هاي نگهداري و حفظ اجزا‌ چربي موجود در شير است. توليد كره به زمان‌هاي قديم بر مي‌گردد. حتي اشاره شده که در دوره قبل از ميلاد مسيح، اين محصول را به عنوان يك منبع غذايي انساني مصرف مي‌كردند.
کره، چربی حاصل از زدن خامه معمولی (شیرین) و یا خامه ترش (پرورده) است که حاوی بیش از ۸۰ درصد چربی، حداکثر ۱۶ درصد آب، ۴/۰ درصد پروتئینو حدود ۲ درصد نمک است. خامه‌ای که برای کره‌گیری استفاده می‌شود دارای عموما ۳۵ تا ۴۲ درصد چربی شیر است.
توجه داشته باشید، وجود این محصول در سبد غذایی خانواده که در طول روز فعالیت بدنی بالایی دارند، اهمیت زیادی دارد.