کتاب توسعه و تولید ماست و سایر فرآورده‌های لبنی فراسودمند

نکات برگزیده مطلب
  • نویسنده : فتیح ییلدیز
  • مترجم: محسن قدس‌روحانی، محمدامین میری، مصطفی مظاهری‌ طهرانی

درباره کتاب توسعه و تولید ماست و سایر فرآورده‌های لبنی فراسودمند
محصولات ماست شامل ماست ساده، ماست میوه ای، ماست پاستوریزه و استریلیزه، ماست خشک، مخلوط ماست، ماست فوری، ماست اسیدوفیلوس، ماست منجمد و سایر محصولات می باشد. ماست را می توان به عنوان یک ناهارکامل، صبحانه، شام و میان وعده غذایی به صورت نوشیدنی یا همراه با سبزیجات و در هر زمان از روز مصرف نمو . نوشیدنی های شبه ماست شامل کاسیک و چندین نوشیدنی پروبیوتیکی دیگر می باشد. طی دو دهه اخیر، علاقه به مطالعه و تحقیق در مورد خواص تغذیه ای و درمانی محصولات لبنی دوباره افزایش یافته است. این کتاب اطّلاعات ما را در رابطه با جنبه های کمتر شناخته شده محصولات لبنی تخمیری افزایش می دهد.
اثرات سودمند ماست و نوشیدنی های لبنی تخمیری عبارتند از خواص ایمنولوژیکی و ضد سرطانی باکتری های اسید لاکتیک، سلامتی استخوان و دستگاه گوارش و سایر خواص. اکنون، اثرات سلامتی زایی محصولات شیری کشت داده شده دارای باکتری های زنده یا غیر زنده به خوبی شناخته شده است. امّا، هنوز مسائلی وجود دارد که باید حل گردد. مطمئناً، مطالعه این کتاب برای تولید کنندگان و محققان شیر و فرآورده های لبنی مفید خواهد بود.

pegah.ir/b/946
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا