فرآورده های غیرتخمیری شیر

نکات برگزیده مطلب
  • نوع رسانه : کتاب
  • موضوعات : سایر موضوعات دام و طیور
  • نویسندگان : آقای وحید مفید ؛ آقای محمدعلی احمدی آذر ؛ آقای فرهاد فرهنود
  • کلیدواژگان / برچسب ها: شیر/فرآورده ها/ غیرتخمیری/ پودرشیر/شیرهای طعم دار
  • شابک: 978-9648748710
  • موسسه / مرکز/ سازمان: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی
  • تاریخ انتشار: 1397

صنعت شیر بدون شک یکی از گسترده ترین بخش های صنایع غذایی در دنیا است ارقام سرمایه گذاری در صنعت غذا نشان دهنده جذب بیش از ۵۰ درصد آن در صنعت شیر است. در صنعت شیر علاوه بر تولید فرآوده‌‌های قابل مصرف در بازار خرده فروشی، بخش بزرگی از مواد اولیه دیگر کارخانه‌‌های مواد غذایی مانند صنعت شیرینی و شکلات و بیسکوئیت، فرآورده‌های گوشتی و غیره تامین می شود. توسعه کمی و کیفی این صنعت در سال‌های اخیر آن را در زمره صنعت با فناوری برتر در آورده است این وضعیت نیار به پرورش افرادی با تخصص ‌های مختلف را افزایش داده است که در این راستا دسترسی به منابع و کتاب‌های تخصصی به ندرت می توانستید منابعی تخصصی در زمینه صنعت شیر به زبان فارسی پیدا کنید. کتاب حاضر با توجه به این نیاز تدوین شده است و امید است مورد استفاده افرادی که در این رشته درس می خوانند و همچنین افرادی که در این صنعت کارمی کنند قرار گیرد.

pegah.ir/b/1567
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا