تکنولوژی فرآورده های لبنی تخمیری
- نوع رسانه: کتاب
- موضوعات : سایر موضوعات دام وطیور
- کلیدواژگان / برچسب ها: لبنبات/فرآورده ها/ تخمیری/ کفیر/ کومیس
- شابک: 978-9648748758
- موسسه / مرکز/ سازمان: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی
- تعداد صفحات: 243
- تاریخ انتشار: 1389
کتاب حاضر، به سفارش مؤسسه محترم آموزش عالی علمی-کاربردی وزارت جهاد کشاورزی برای دانشجویان رشته شیر تدوین شده است، اما دانشجویان علوم و صنایع غذایی، کنترل کیفی، بیوتکنولوژی، مهندس شیمی و دیگر رشته های مرتبط و نیز دست اندرکاران و کارشناسان عرصه صنعت شیر نیز می توانند از آن استفاده کنند. در تهیه این کتاب سعی شده است تا ضمن پرداختن به اساس واکنش های تخمیر لاکتیکی، به تکنولوژی و مبانی کاربردی صنایع فراورده های لبنی تخمیری نیز توجه شود.
pegah.ir/b/1493