تکنولوژی فرآورده های لبنی تخمیری

نکات برگزیده مطلب
  • نوع رسانه: کتاب
  • موضوعات : سایر موضوعات دام وطیور
  • کلیدواژگان / برچسب ها: لبنبات/فرآورده ها/ تخمیری/ کفیر/ کومیس
  • شابک: 978-9648748758
  • موسسه / مرکز/ سازمان: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی
  • تعداد صفحات: 243
  • تاریخ انتشار: 1389

کتاب حاضر، به سفارش مؤسسه محترم آموزش عالی علمی-کاربردی وزارت جهاد کشاورزی برای دانشجویان رشته شیر تدوین شده است، اما دانشجویان علوم و صنایع غذایی، کنترل کیفی، بیوتکنولوژی، مهندس شیمی و دیگر رشته های مرتبط و نیز دست اندرکاران و کارشناسان عرصه صنعت شیر نیز می توانند از آن استفاده کنند. در تهیه این کتاب سعی شده است تا ضمن پرداختن به اساس واکنش های تخمیر لاکتیکی، به تکنولوژی و مبانی کاربردی صنایع فراورده های لبنی تخمیری نیز توجه شود.

pegah.ir/b/1493
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا