با حذف لبنیات چه اتفاقی برایمان می افتد؟
تضعیف استخوان و فشارخون عوارض حذف لبنیات
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، شاید شما هم از آن دست افرادی باشید که علاقهای به طعم شیر ندارند یا بدنشان به لاکتوز شیر حساس است و یا به دلایل مختلف لبنیات نمیخورند. بنابراین ممکن است در فکر حذف لبنیات از رژیم غذایی خود باشید. اما این کار معایب مختلفی دارد.
استخوان ها ضعیف تر می شوند
شیر سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامین دی و دیگر موادمعدنی است که برای داشتن استخوانهایی محکم ضروری هستند. بخش عمدهی فرآیند استخوانسازی در دوران کودکی و نوجوانی صورت میگیرد اما ما برای همیشه نیاز به استخوانهایی محکم داریم. مصرف شیر برای حفظ سلامت استخوانها ضروری است چون هم کلسیم و هم ویتامین دی دارد.
باید به فشارخون خود توجه بیشتری داشته باشید
شیر حاوی مادهی پتاسیم است که به بدن کمک می کند با اثرات سدیم در بالا رفتن فشارخون مقابله کند. مصرف میوه، سبزیجات و شیر در مجموع بدون نیاز به دارو، فشارخون را کم می کند. بنابراین در خصوص تنظیم فشارخون خود به این مسأله توجه داشته باشید.
حساسیت به لاکتوز تشدید می شود
اگر بدنتان به لاکتوز موجود در شیر واکنش نشان میدهد، در واقع فاقد آنزیمی است که میتواند به طور طبیعی قند شیر را تجزیه کند. به همین دلیل است که با خوردن محصولات لبنی، معدهی شما دچار مشکل میشود. اما اگر شیر را از رژیم غذایی خود حذف نکنید، علائم حساسیت به لاکتوز کاهش پیدا خواهد کرد، چون با مصرف شیر میزان باکتریهای مفید روده افزایش می یابد.
به مواد پروبیوتیک نیاز دارید
مواد پروبیوتیک میزان فلورهای روده (موجودات ریزی که در مجراهای گوارشی انسان و دیگر حیوانات یافت میشوند) را بدرستی تنظیم میکنند. این مواد در محصولات لبنی مثل ماست به وفور یافت میشود. فلورها میکروبهای کوچکی هستند که فواید متعددی دارند.
روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
#پگاه
#شرکت_صنایع_شیر_ایران