اکسیر سپید سلامت

نگاهی چند سویه به شیر و سایر لبنیات

نکات برگزیده مطلب
  • مولف: حسین ستاورز - میترا قاسمی - طاهره حاج سید جوادی
  • ناشر: سبز رایان گستر
  • زبان: فارسی
  • رده‌بندی دیویی: 371/335
  • تاریخ انتشار: 1393
  • تیراژ: 1000 نسخه
  • تعداد صفحات: 156

در این کتاب در ۱۰ فصل به تاریخچه استفاده از لبنیات، ارزش غذایی شیر، میکروبیولوژی شیر و فرآیندهای آن، غنی‌سازی شیر و فرآورده‌های لبنی، خواندنی‌های سودمند در خصوص ماست، خواندنی‌های سودمند در خصوص پنیر، آشنایی با سایر لبنیات، دانستنی‌هایی در خصوص بستنی و … پرداخته شده است.

روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

#پگاه
#
شرکت_صنایع_شیر_ایران

pegah.ir/b/2138
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا