پگاه

دومین جشنواره گردشگری و خوراک اقوام ایرانی با محوریت خوراک های فراموش شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ، به هدف تغییر الگوی مصرف خانواده های ایرانی ، امروز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه در محل هتل اوین پارسیان برگزار شد. در این جشنواره تعداد زیادی از دانشجویان رشته های مختلف بویژه رشته های مدیریت هتلداری ، گردشگری و جهانگردی ، در مسابقه پخت غذا به رقابت پرداختند.

پگاه

 

دراین جشنواره شرکت صنایع شیر ایران پگاه با اختصاص غرفه نمایشگاهی نسبت به معرفی محصولات عملگرا و دارای ارزش غذایی بالا اقدام نمود. هم چنین انواع محصولات پودری از قبیل پودرهای کیک و پودرهای شیر و قهوه، انواع شیرهای طعم دار و نوشیدنی کفیر سمپل شد و مزایای آنها تشریح گردید.

پگاه

لازم به ذکر است محب خوانی معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و سرکار خانم پروین داد اندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از غرفه پگاه بازدید نموده و با تعدادی از محصولات پگاه آشنا شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 9 =